Ongewoon talent werkt.

Bij emino zijn we er van overtuigd dat elk talent een plek op de arbeidsmarkt verdient. Ongewoon talent duurzaam en volwaardig aan het werk helpen én houden, dat is ons doel. Daarom informeert, adviseert & ondersteunt emino werkzoekenden, werknemers en bedrijven. Met meer dan 275 jobcoaches op meer dan 25 locaties over 5 provincies.

Over emino

Elke loopbaan is een beetje ongewoon: iedereen komt wel eens bepaalde uitdagingen of drempels tegen. Het zou vreemd zijn om niets tegen te komen. Maar sommige drempels of uitdagingen voelen te groot of te moeilijk om alleen te overwinnen.

Emino is zich hiervan bewust en wil een ondersteunende partner zijn om mensen die deze drempels willen overspringen te helpen & te motiveren.

Emino gelooft dat iedereen zijn pad (naar duurzaam werk) weer kan vinden.

Meer dan 300 medewerkers zetten zich dagelijks in om dit te realiseren. De Vlaamse en Brusselse arbeidsmarkt vormt ons werkterrein. Emino is met meer dan 25 locaties sterk regionaal verankerd.

Het coachen gebeurde zeer deskundig en heeft mij enorm goed geholpen. Er werd naar mij geluisterd en gekeken wat ik kon en waar mijn vaardigheden lagen. Samen hebben we gezocht naar een job die voor mij het meest geschikt was.

Meer weten over onze dienstverlening? Download onze folder.
Meer weten over onze organisatie? Lees het in onze infographic.

Krijg een beeld van onze resultaten via onze jaarverslagen: 20202019 - 2018