background

Lees het verhaal van Veerle

Ik kijk met veel warmte en dankbaarheid terug op mijn tijd bij emino. Het was een voorrecht om er te mogen werken.

Lees het verhaal van Veerle

Als mensen me vragen waarom ik bij emino werk is het antwoord eenvoudig: omdat het leuk, boeiend en uitdagend is.

"Wat is er meer verrijkend dan te mogen samenwerken aan een gezamenlijk doel waar iedereen met volle inzet en enthousiasme voor gaat?!"

Een match met mijn eigen waarden

Het geeft enorm veel voldoening om te kunnen werken voor een organisatie waar je je eigen waarden in terug vindt. Ik heb altijd in volle vertrouwen kunnen werken en kreeg autonomie en ruimte om verschillende dingen te kunnen doen binnen de kaders van de organisatie. Bij emino werken we vanuit een holistische en duurzame visie en daar kan ik me helemaal in vinden. Bovendien heb ik mij bij emino steeds verder kunnen ontwikkelen en heb ik samen met de organisatie kunnen groeien.

Een organisatie in beweging 

Werken bij emino is deel uitmaken van een organisatie die constant in beweging en verandering is maar waar veerkracht en flexibiliteit in het DNA zit. Bij emino gaan we positief en creatief om met een veranderende context. Emino zet in op innovatie en zoekt steeds naar manieren om kwaliteit te blijven bieden en de begeleiding aan te passen aan de noden van de klanten.

Een divers publiek

Als coach ontmoette ik dagelijks heel wat verschillende mensen: cliënten, collega’s, werkgevers, medewerkers van partnerorganisaties,… Dat was steeds heel boeiend. Ik leerde veel van anderen en leerde door al die contacten ook mezelf beter kennen. Het is verrijkend om samen met je collega’s aan een gemeenschappelijk doel te werken. Iedereen gaat er elke dag  vol enthousiasme tegenaan.

Een open cultuur

Een open cultuur, eerlijke communicatie en zorg voor elkaar zijn belangrijk in emino. Het welzijn van cliënten en medewerkers wordt echt serieus genomen en er wordt op alle mogelijke manieren ondersteund en informatie gegeven. Je kan als medewerker jezelf zijn, en plezier maken en ook gewoon onnozel doen.

Nu is het tijd voor iets anders

Ik kijk met veel warmte en dankbaarheid terug op mijn tijd bij emino. Het was een voorrecht om er te mogen werken. Vanaf de eerste werkdag tot de laatste minuut deed ik mijn werk erg graag. De  organisatie heeft een unieke cultuur en ik heb er enorm veel geleerd.

 

×