background

Stad Hasselt doet beroep op emino voor coaching van werknemers

"Wat emino onderscheidt, is niet alleen hun expertise in conflictbemiddeling en jobcoaching, maar ook hun vermogen om als een neutrale partner te fungeren, waardoor medewerkers hen zien als een waardevolle hulplijn." vertelt Veronique Moermans, HR business partner over de samenwerking met emino. 

Al twee jaar een mooie samenwerking

Een betrouwbare partner

Sinds 2022 hebben we een vruchtbare samenwerking opgebouwd met emino. Als HR Business Partner heb ik de kans gehad om nauw met hen samen te werken op verschillende gebieden, met name conflictbemiddeling en gespecialiseerde jobcoaching. 

Vanaf onze eerste ontmoeting in 2022, waarbij mijn collega emino introduceerde als een betrouwbare partner, hebben we gezien hoe effectief en professioneel emino te werk gaat. Hun warme en zakelijke benadering bij het organiseren van kennismakingsgesprekken heeft onze leidinggevenden en teamleden geholpen om hun behoeften helder te krijgen en succesvolle trajecten op te starten. 

Een voordeel om met een neutrale partner te werken 

Wat emino onderscheidt, is niet alleen hun expertise in conflictbemiddeling en jobcoaching, maar ook hun vermogen om als een neutrale partner te fungeren, waardoor medewerkers hen zien als een waardevolle hulplijn. Dit heeft geleid tot het succesvol afronden van meerdere dossiers, waarbij emino consistent heeft bewezen een toegevoegde waarde te zijn voor onze organisatie. 

Dienstverlening op maat

Bovendien hebben mijn collega’s in het verleden ook samengewerkt met emino op het gebied van werkplekstages, wat aantoont dat hun dienstverlening divers en aanpasbaar is aan verschillende behoeften van onze organisatie. 

Een aanrader

"Ik kan emino van harte aanbevelen aan andere organisaties die op zoek zijn naar professionele ondersteuning op het gebied van conflictbemiddeling, jobcoaching en meer. Hun toewijding, expertise en vermogen om als neutrale partner op te treden maken hen tot een waardevolle aanwinst voor elke organisatie." besluit Veronique Moermans, HR business partner

Gespecialiseerde jobcoaching
×