background

Doorstroom sociale economie Provincie Limburg

Emino helpt doelgroep medewerkers die willen overstappen van een job in de sociale economie naar de reguliere arbeidsmarkt..

 

Van sociale economie naar reguliere arbeidsmarkt

Emino helpt doelgroepmedewerkers die willen overstappen van een job in de sociale economie naar de reguliere arbeidsmarkt. We begeleiden hen op maat en ondersteunen hen onder andere bij het opstellen van een CV en motivatiebrief, sollicitatietraining, het organiseren van de overstap…

Hoe begin je daar aan?

Doelgroepmedewerkers die interesse hebben om door te stromen, kunnen dit aangeven bij hun personeelsdienst of VDAB. Eerst volgt een evaluatie door VDAB. Zodra VDAB oordeelt dat iemand doorstroomklaar is, wordt de persoon aangemeld bij emino of één van de partners.

Emino is actief als begeleider van doorstroomtrajecten in de provincies Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen. 
In Vlaams-Brabant werken we samen met Synkroon en Groep Intro. 
Arbeidskansen en Alternatief zijn onze partners in Limburg. 

Meer informatie

Doorstroom sociale economie was mogelijk dankzij de financiële steun van ESF (oproep 432) en het project liep tot en met 31/12/2023.
In afwachting van een nieuwe oproep kunnen doorstroomtrajecten aangemeld worden tot en met 30/06/2024. Deze trajecten worden gefinancierd vanuit het Departement Werk en Sociale Economie op basis van de regelgeving collectief maatwerk. 

 

 

We werken samen met

Image Image
×