Jongeren & onderwijs
03 mei 2023

Wrap Around Maasland

Wrap Around Maasland (WAM) wil jongeren tussen de 18 en 30 jaar die vastlopen op verschillende levensdomeinen als partnerschap ondersteunen en begeleiden om stappen te zetten in deze levensdomeinen. WAM is actief in regio Maasmechelen, Dilsen Stokkem, Kinrooi en Maaseik.  

Met de verschillende partners wordt er bekeken wie het traject opneemt en welke stappen er dan gezet worden. Er wordt ingezet op individuele begeleiding, naast groepsvorming.
De jongere terug activeren in de samenleving en samen met hem/haar stappen zetten richting de samenleving zijn doelstellingen waar we samen voor gaan.
Het netwerk rond de jongere wordt opgebouwd en samen vormen gegeven met de jongere op basis van de noden en behoeften die er op dat moment liggen.

Interesse of meer weten? Stuur een mailtje naar wam@arktos.be

Over het project

Dit project kadert in de ESF-oproep 528 - Lokale partnerschappen voor jongeren. Het is een initiatief van emino, Arktos, CAW, DAGG, HSA en VDAB. Naargelang de noden van de jongeren kan het partnerschap mogelijk uitgebreid worden. Het project loopt van 1/4/2021 tot 31/12/2023 en is mogelijk dankzij de financiële steun van het Europees Sociaal Fonds.