Lokale partnerschappen
30 mei 2023

MMOEF!

Let's MMOEF!

MMOEF! zet jongvolwassenen tussen 18 en 30 jaar in beweging. We gaan samen op stap naar een positieve toekomst en al hetgeen je daarvoor nodig hebt. Jouw hele leefwereld vinden we boeiend! MMOEF! staat voor MEER-MOEF! Dit wil zeggen dat dit project meer inhoudt dan jobcoaching alleen. 

Ons project loopt op 31/12/2023 af. Hierdoor kunnen we geen nieuwe trajecten meer opstarten en geven we voorrang aan mensen die op onze wachtlijst staan.

Aanpak MMOEF! slaat aan

Met deze boodschap organiseerde MMOEF! op 16 maart een signaalmoment voor beleidsmakers. “We zetten onze jongeren steeds centraal en maken werk van een duurzame versterking op verschillende levensdomeinen. We doen dit samen én dat maakt het verschil!” benadrukt Robbe De Meyer (Arktos)

Impactstudie

In dit rapport lees je meer over wat de impact is die we realiseren, over onze aanpak én welke kansen er nog liggen. De input hiervan is gebaseerd op een lopend evaluatieonderzoek i.s.m. Universiteit Antwerpen.

Contactgegevens 

Over het project

MMOEF! is een project binnen de ESF-oproep 528 Lokale partnerschappen voor jongeren - Tweede ronde/Blinde vlekken. Het is een samenwerking tussen emino, Arktos, Stad Antwerpen en GATAM. Dit project is mogelijk dankzij de financiële steun van het Europees Sociaal Fonds.