Gespecialiseerde jobcoaching

Gespecialiseerde jobcoaching: ondersteuning bij drempels op de werkvloer

Ondersteuning bij drempels op de werkvloer

Als werkgever is het van het grootste belang dat jouw werknemers zich goed, gelukkig en comfortabel voelen op de werkvloer. Alleen zo kunnen ze optimaal functioneren, hun talenten benutten en uiteindelijk renderen. Toch zijn er een aantal redenen waardoor dit niet altijd even vlot loopt:

  • Werknemers ervaren moeilijkheden bij het uitvoeren van hun job, door bijvoorbeeld een beperking of bij terugkeer na langdurige ziekte;

  • Er zijn spanningen in een team waar een persoon met een beperking of gezondheidsprobleem werkt;

  • Je weet als leidinggevende niet hoe je je werknemer met een beperking of gezondheidsprobleem kan ondersteunen.

  • Je medewerker ondervindt n.a.v. Covid-19 angst en stress bij de terugkeer naar de werkvloer. 

Via de kosteloze gespecialiseerde jobcoaching van emino speel je in dit soort situaties kort op de bal. Onze coach komt langs op de werkvloer, analyseert samen met àlle betrokken partijen de situatie en brengt de verschillende oplossingen in kaart. Samen met jou implementeren we het nodige en blijven we ondertussen ondersteuning bieden op de werkvloer.

 

Ons doel: ongewoon talent aan het werk helpen - en hen daar houden

We begeleiden de werknemer in kwestie, maar indien opportuun dus ook jou als werkgever én de betrokken collega’s. Enkel zo kunnen we de situatie correct in kaart brengen en tot de perfecte oplossing komen om duurzaam en werkbaar werk te creëren voor alle betrokken partijen.

Belangrijk om weten: onze focus ligt op mensen met medische, mentale, socio-economische, psychische, fysieke of zintuiglijke beperkingen - die om welke reden dan ook moeite hebben om een job te vinden of kunnen houden. Maar daarnaast is onze coaching ook breder inzetbaar: in principe zijn wij beschikbaar voor élke werknemer, ongeacht of er een beperking aanwezig is. 

 

Meer weten over ons aanbod? Download onze brochure! 

Geïnteresseerd in onze volledig kosteloze, gespecialiseerde jobcoaching - maar wil je hier meer over weten? Dat kan. Als jij je gegevens achterlaat, sturen wij je onze uitgebreide informatiebrochure op. Heb je daarna nog vragen? Dan nemen we graag contact met je op om je er alles over te vertellen. Tot dan?

Vrachtwagen Hoe Emino ons door duidelijkheid terug in beweging bracht
Poetsteam Bezorgdheid in het woonzorgcentrum: teamondersteuning poetsdienst