Re-integratie
26 oktober 2022

ENTREE

Kopie Van Kopie Van Zonder Titel Esther vertelt over haar ervaring met Entree en de stappen die zij zette naar werk. Benieuwd naar haar verhaal? Klik op de foto.

Projectperiode 

Entree is een project vanuit emino dat gesubsidieerd wordt door KOTK. Het is een gratis dienstverlening over heel Vlaanderen waarin wij jongvolwassenen (18-35j) met een kankerervaring coachen naar een (re)-integratie op de arbeidsmarkt en/of (her)aanvatten van een studie. Met het project willen we graag bijdragen aan de sociale inclusie van deze groep jongeren. We willen daarnaast empoweren en ondersteunen van individuele keuzes en noden. In dit project zetten we zowel in op individuele begeleiding als op lotgenotencontact

Het project kent een looptijd van 1 januari 2019 t.e.m. 30 juni 2022.

AYA's kunnen aangemeld worden of zichzelf aanmelden voor een individueel traject tot en met 31 december 2021. Lopende trajecten worden afgewerkt tegen 30 juni 2022. Vanaf 01 januari 2022 kan je ons wel nog steeds bereiken met je vragen en kijken wij hoe we je verder kunnen helpen en/of eventueel doorsturen naar een passende dienstverlening. 

Voor wie?

Met Entree staan we klaar voor jongvolwassenen tussen de 18 en de 35 jaar die omwille van een kankerdiagnose drempels ervaren bij het vinden van een toffe job of studie.

We richten ons voornamelijk op jongeren die nog geen of slechts een beperkte werkervaring achter de rug hebben.

Wat kan je verwachten?

In een individueel coachtraject gaan we samen met jou aan de slag. Jij bepaalt hoe je traject eruit ziet en wij ondersteunen.

Onze dienstverlening is kosteloos.

Er zijn geen vaste onderwerpen die besproken moeten worden, dit hangt af van wat jouw vraag is;
- Zoek jij iemand om mee uit te klaren op welke uitkeringen of toelagen je recht hebt? Wij gaan met je mee naar de vakbond, mutualiteiten, etc.
- Wil je gaan studeren maar weet je niet welke richting of heb je twijfels of je dit wel aankan? Wij bereiden je voor om een weldoordachte keuze te maken.
- Ben je op zoek naar een job maar weet je niet hoe je dat gat in je cv verklaart? Of wat je wél of niet kan zeggen tegen je werkgever? Wij geven je de nodige skills om te solliciteren
- ...

Dit alles doen we samen met jou- wij doen niets zonder jouw toestemming!
We zijn flexibel om af te spreken, dit kan op locatie maar ook online.

Meer info?

Spreekt Entree je aan en heb je hierover verdere vragen? Neem dan zeker nog contact met ons op! 
+32 (0)3 670 71 20
entree@emino.be