Werkgevers

Emino voor werkgevers

Zoek je geschikt personeel?
Heb je een medewerker die na ziekte terug begint te werken?
Heb je vragen over hoe je best omgaat met autisme op de werkvloer?
Hoe zorg ik er voor dat mijn medewerkers ergonomisch werken?
Een re-integratiebeleid opmaken, hoe begin je daar aan?

Als werkgever sta je vaak voor heel wat uitdagingen op personeelsvlak. 
Met al deze en andere vragen kan je terecht bij emino!

 

Website 500X300 (17) Oogsten wat je zaait. Kris Margullier zaakvoerder van AVEVE Brustem vertelt over zijn voornaamste beweegreden om mensen met ongewoon talent aan te werven. Klik op de foto voor zijn ervaringen.
Website 500X300 (18) Als werkgever is het van het grootste belang dat jouw werknemers zich goed, gelukkig en comfortabel voelen op de werkvloer. Klik op de foto om alles rond onze gespecialiseerde jobcoaching te ontdekken.
vrachtwagen Hoe emino dit transportbedrijf terug in beweging bracht door duidelijkheid. Klik op de foto voor het volledige verhaal.
Poetsteam Bezorgheid in het woonzorgcentrum: teamondersteuning poetsdienst. Klik op de foto voor het volledige verhaal.

Danny Vermeer van De Kleppende Klipper (Vermeer Horeca BVBA) vastgesteld op onze opiniestuk 'Wat als de storm straks weer gaat liggen…'. “Wij hebben zelf een restaurant op een“ echte ”laars. Ik doe er alles aan om deze situatie niet op de klippen te lopen… .onze zaak heet niet voor niets “De Kleppende Klipper”. Reeds bijna twee jaar werk ik met een jongen met een beperking via emino. In het begin heb ik wel wat moeilijkheden met hem gekend maar hij groeit in zijn baan. Ik kan hem motiveren en hij is erg leergierig. Mocht ik, na deze crisis, mijn steentje kunnen bijdragen met het aanwerven van ongewoon talent, dan mag je mij steeds contacteren. Ieder mens is uniek. Dat maakt dat de aanpak van ieder individu anders is. Ik heb veel geduld, anders zou het met deze jongen niet gelukt zijn. ”
Lees het opiniestuk.


Mischa(1) Opt Mischa Prinsen, coach en Marc de Moor, zaakvoerder Gimotec. Klik op de foto voor het interview in Job-at.
Andrea Croonenberghs Interviewt Guido Renders Opt Andrea Croonenberghs interviewt Guido Renders, regiomanager van Dolmans Landscaping Services. Hij vertelt waarom hij voor emino kiest. Klik op de foto om het persbericht te lezen.
Dorien (links) liep een stage bij Zeeman. ‘De samenwerking zat goed. Ze toonde veel inzet en was steeds gemotiveerd. Hierdoor hebben wij geen moment getwijfeld om haar een contract aan te bieden.’ vertelt Caroline. Met emino zat de samenwerking dadelijk goed. Wij wilden Dorien meteen een kans geven op onze werkvloer. Het was een toffe ervaring! We willen in de toekomst zeker nog samenwerken. Dorien (links) liep een stage bij Zeeman. ‘De samenwerking zat goed. Ze toonde veel inzet en was steeds gemotiveerd. Hierdoor hebben wij geen moment getwijfeld om haar een contract aan te bieden.’ vertelt Caroline. Met emino zat de samenwerking dadelijk goed. Wij wilden Dorien meteen een kans geven op onze werkvloer. Het was een toffe ervaring! We willen in de toekomst zeker nog samenwerken.
Winkelbeeld Opt HEMA is een winkel voor iedereen en voortaan geldt dat in twee richtingen: met een divers team maken ze een winkel voor iedereen. Klik op de foto en lees hoe HEMA en emino dat hebben aangepakt.