background

PARTNERSNEET2WORK4OOSTENDE

Jong talent versterken in hun positie op de arbeidsmarkt én in de samenleving

Een vlottere transitie tussen onderwijs- en werktrajecten

Lokaal partnerschap

Met Partnersneet2work4Oostende wil het Economisch Huis Oostende partnerschappen uitbouwen en verdiepen in Oostende om de transitie tussen onderwijstrajecten en werktrajecten vloeiender te laten verlopen.

Hoe werkt het?

Lokale partners zetten zich in om de positie van jongeren op de arbeidsmarkt te versterken. Het lokaal partnerschap in Oostende is uitgebouwd uit verschillende organisaties die ervaring hebben op de snijlijn van onderwijs, arbeid en andere levensdomeinen: Arktos, Emino, CAW, Dienst onderwijs, Groep Intro, MSOC, Sociaal Huis, VDAB,...

Deze organisaties kiezen voor een lokaal gecoördineerde, organisatie-overschrijdende en complementaire samenwerking. Ze vertrekken vanuit een integrale en participatieve benadering van jongeren. Het doel is de inzetbaarheid van 175 jongeren te verhogen en hun positie in de samenleving en op de arbeidsmarkt te versterken.

Voor wie is het?

De titel van het project is een woordspeling waarin NEET staat voor ‘Not in Employment, Education or Training’. NEET-jongeren, tussen 18 en 30 jaar zijn dan ook onze doelgroep.

Download hier het aanmeldingsformulier

Het ingevulde aanmeldingsformulier mail je naar leen.ryckewaert@emino.be
Tweewekelijks worden de aanmeldingen besproken en/of verdeeld op een dispatchmoment met alle partners.

Financiële steun

Partnersneet2work4Oostende is mogelijk dankzij de financiële steun van ESF en kadert in de oproep 510 Lokale partnerschappen voor jongeren. Het project loopt van 01/04/2021 tot en met 31/12/2023.

ESF

We werken samen met

Image Image Image Image Image
×